Vývoj organizační struktury ústřední státní správy - Voneš, Jakub; Matula, Miloš; Nováková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Obsahem této práce je analýza vývoje organizační struktury ústřední státní správy v Československu v letech 1945-1993. Československo si prošlo v daném období změnou politického systému, a proto práce popisuje a analyzuje hlavní události politického vývoje. Práce zkoumá, jaký vliv má politický vývoj na organizační strukturu ústřední státní správy. Důležitou součástí práce jsou hlavní ústavní zákony a běžné zákony, které ovlivnily organizaci orgánů ústřední státní správy.
Vedoucí práce: Miloš Matula
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses