Analýza značky Airbank - Musil, Michal; Machek, Martin; Leiss, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá komplexním pohledem na postup budování značky. Cílem práce je shrnout nejdůležitější poznatky využívané při budování značek a v případové studii analyzovat a popsat stavbu značky Air Bank podle teoretických principů. Práce je rozdělena do tří části a demonstruje poznatky z brandingu, marketingu, psychologie a motivace lidí. V úvodní části se práce zabývá důležitostí značek jako obchodního nástroje. Teoretická část práce porovnává rozdílné přístupy v brandingu a soustředí se na popsání teoretických modelů identity značky, positioningu značky, vizuální komunikace značky a sounáležitosti zaměstnanců se značkou. V praktické části je analyzován postup budování značky Air Bank podle teoretických principů.
Vedoucí práce: Martin Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses