Penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření - Komárová, Daniela (2014)
Práce věnovaná PP a DPS v rámci České republiky, charakteristika obou produktů, změny mezi oběma produkty v návaznosti na důchodový systém v ČR