Penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření - Komárová, Daniela; Ducháčková, Eva, 1958-; Řehák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce věnovaná PP a DPS v rámci České republiky, charakteristika obou produktů, změny mezi oběma produkty v návaznosti na důchodový systém v ČR
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses