Využití controllingu pro řízení společnosti z úrovně vrcholového vedení - Novotná, Markéta; Král, Bohumil, 1952-; Pšeničková, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předkládaná diplomová práce je tematicky zaměřena na problematiku využití controllingu pro řízení společnosti z úrovně vrcholového vedení. V první části jsou přiblíženy teoretické předpoklady controllingu, které jsou následně aplikovány na společnost ČD - Telematika a.s. Na základě zhodnocení zjištěných poznatků z teorie i praxe je v závěru práce uvedeno několik doporučení, které by podle mého mínění mohly zefektivnit fungování controllingu v této společnosti. Při zpracování diplomové práce jsou využity interní materiály společnosti vycházející z reálných dat za rok 2012.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses