Inteligentný integrovaný železničný systém InteGrail - Bednárová, Miroslava; Zelený, Lubomír; Šach, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom tejto práce je priblížiť inteligentný integrovaný železničný systém InteGrail. Dielo je rozdelené do troch logických celkov, z ktorých sa prvý zaoberá históriou a vývojom európskych železníc vybraných štátov. Druhá časť opisuje vývoj konkrétnych inteligentných železničných systémov od ich počiatkov až po priameho predchodcu InteGrailu. Posledná časť je zameraná na samotný systém InteGrail, jeho obsah, ciele a výsledky. V záverečnej časti práca hodnotí dostupnosť aplikácií vyvinutých InteGrailom a jeho úspechy, rovnako ako aj celkový vývoj európskych železničných projektov.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses