Komparace regionálních politik České a Slovenské republiky - zhodnocení OP Výzkum a vývoj pro inovace v programovém období 2007 - 2013 - Veselá, Barbora; Michlová, Radka; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací regionálních politik České a Slovenské republiky se zaměřením na programovací období 2007 -- 2013 a zejména na komparaci českého operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace a slovenského Výzkum a vývoj. V teoretické části byla shromážděna a komparována data z oblasti české a slovenské regionální politiky s důrazem na aktuální programovací období. Díky tomu se v části praktické práce věnuje již konkrétně daným operačním programům. Práce je zakončena komplexním srovnáním regionálních politik ČR a SR, zejména komparací konkrétních operačních programů v rámci stanovených indikátorů a zhodnocení úspěšnosti jejich implementace.
Vedoucí práce: Radka Michlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses