Hodnocení zaměstnanců ve veřejné správě a jejich odměňování - Výtisková, Iveta; Pěkná, Jitka; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Práce pojednává o problematice hodnocení zaměstnanců v oblasti veřejné správy. Nejprve jsou v teoretické rovině popsány principy odměňování a teorie odměňování obecně, následně jsou formulována specifika platná pro veřejnou správu. Dále je provedena deskripce aktuálně platné právní úpravy upravující problematiku odměňování zaměstnanců, opět nejprve obecně, následně je zaměřena pozornost na legislativně upravená specifika odměňování zaměstnanců, kteří pracují v oblasti veřejné správy, především je analyzována aktuální úprava zákoníku práce, dále pak úprava souvisejících zvláštních a doplňujících právních norem. V praktické rovině se práce zabývá problematikou odměňování na finančním úřadě v Ostravě III a na obecním úřadě Ostravy Jih, konkrétně se věnuje analýze hodnocení a odměňování pracovníků v těchto institucích. Na základě provedené analýzy byla stanovena možná doporučení a návrhy pro změny a zlepšení stávající praxe ve zmíněných institucích.
Vedoucí práce: Jitka Pěkná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses