Změna instrumentária Federálního rezervního systému v průběhu finanční krize - Hrabánek, Tomáš; Koderová, Jitka; Dohányos, Vojtech; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem této práce je popis a zhodnocení účinnosti změny instrumentária Federálního rezervního systému v průběhu finanční krize. V práci jsou představeny jak měnově-politické nástroje používané před propuknutím finanční krize tak nástroje nové, uvedené v reakci na krizi. V analytické části je pozornost věnována především vlivu změny instrumentária na podobu účetní bilance Federálního rezervního systému a vlivu jeho politiky na stabilitu bankovního sektoru a ekonomický vývoj.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses