Specifika oceňování zemědělského podniku - Jaklín, Jiří (2014)
Práce se zabývá oceňováním zemědělských podniků s vysokým podílem pronajatých ploch a promlčenými restitučními závazky v pasivech. Nejdříve se zabývá oceněním souboru nájemních smluv jako specifického nehmotného aktiva, dále oceněním metodami DCF a EVA a nakonec oceněním substanční hodnotou.