Specifika oceňování zemědělského podniku - Jaklín, Jiří; Krabec, Tomáš, 1981-; Čibera, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce se zabývá oceňováním zemědělských podniků s vysokým podílem pronajatých ploch a promlčenými restitučními závazky v pasivech. Nejdříve se zabývá oceněním souboru nájemních smluv jako specifického nehmotného aktiva, dále oceněním metodami DCF a EVA a nakonec oceněním substanční hodnotou.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses