Dlouhodobý hmotný majetek a jeho porovnání mezi IFRS a českými předpisy - Neumajer, Jiří (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na objasnění problematiky dlouhodobého hmotného majetku z pohledu české legislativy a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Hlavním cílem je poukázat na odlišnosti v jednotlivých úpravách.