Dlouhodobý hmotný majetek a jeho porovnání mezi IFRS a českými předpisy - Neumajer, Jiří; Nedvídek, Václav; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na objasnění problematiky dlouhodobého hmotného majetku z pohledu české legislativy a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Hlavním cílem je poukázat na odlišnosti v jednotlivých úpravách.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses