Statistické metody v R - Jiráň, Robin; Löster, Tomáš, 1980-; Bílková, Diana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá nejdůležitějšími statistickými metodami, způsoby výpočtů a syntaxí v prostředí statistického programu R. Obsahem úvodních částí bakalářské práce je vytvoření stručného teoretického základu k hlavním kapitolám praktické části. Dále je vysvětleno samotné využití programu R k výpočtům statistických úloh. Představeny jsou jednotlivé součásti zápisu funkcí v programu R a popis důležitých argumentů, předvedení náhledů výstupů, a to jak textových tak grafických.
Vedoucí práce: Tomáš Löster
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses