Zhodnocení kvality kalkulačního systému vybrané společnosti - Prudilová, Jitka (2013)
Práce se zabývá kalkulačním systémem vybrané společnosti, která podniká v odpadovém hospodářství. První oblast práce vymezuje problematiku z teoretického hlediska, zabývá se regulací cen a řízení podniku po linii výkonů. Cílem druhé oblasti je aplikovat teoretické poznatky na vybranou společnost Komunální služby s.r.o., Jablonné nad Orlicí. Výsledkem této práce je navržení nového kalkulačního systému pro společnost, který bude lépe odrážet nákladovou náročnost prováděných činností na úseku odpadového hospodářství.