Likvidace obchodní společnosti bez právního nástupce - Havlíková, Barbora (2014)
Práce se zabývá problematikou likvidace obchodní společnosti z právního, účetního a daňového hlediska. Jejím cílem je ověření platnosti hypotézy: "Likvidace, která je vedena dobrovolně, přináší lepší výsledky pro vlastníky společnosti, než likvidace vedená nedobrovolně."