Likvidace obchodní společnosti bez právního nástupce - Havlíková, Barbora; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce se zabývá problematikou likvidace obchodní společnosti z právního, účetního a daňového hlediska. Jejím cílem je ověření platnosti hypotézy: "Likvidace, která je vedena dobrovolně, přináší lepší výsledky pro vlastníky společnosti, než likvidace vedená nedobrovolně."
Vedoucí práce: Monika Randáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses