Reforma bankovního systému Francie - Šafránek, Michal; Blahová, Naďa, 1958-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá reformou bankovního sektoru Francie schválené zákonodárci v roce 2013. Práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na celkovou charakteristiku francouzské ekonomiky a na makroekonomický vývoj země od roku 2008. Druhá část popisuje bankovní systém Francie a obsahuje zátěžové testy provedené na vybraných bankovních institucích. Závěrečná třetí část se věnuje samotné reformě bankovního systému a zobrazuje některá konkrétní provedená opatření. Práce rovněž obsahuje krátké srovnání bankovní reformy provedené v roce 2009 ve Španělsku s probíhající reformou ve Francii.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses