Vývoj úmrtnosti na novotvary v České republice v letech 1994 až 2012 - Marešová, Jana; Langhamrová, Jitka, 1958-; Svoboda, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce se věnuje problematice novotvarů v České republice, v jednotlivých krajích České republiky a v Evropské unii. Cílem práce je zjistit vývoj úmrtnosti na zhoubné novotvary. Důraz je kladen nejen na všechna nádorová onemocnění, ale i na vybrané diagnózy, které populaci postihují nejčastěji. V závěru práce jsou předneseny změny ve střední délce života po vyloučení zhoubných novotvarů jako příčiny úmrtí
Vedoucí práce: Jitka Langhamrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomická demografie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses