Mezinárodní autobusová doprava - Mačátová, Eva; Zelený, Lubomír; Veselý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je poskytnout čtenáři ucelené informace o podnikání v silniční osobní dopravě se zaměřením na podmínky, které musí dopravce splnit, aby mohl začít podnikat, a nařízení, které je povinen dodržovat. Diplomová práce se dále zabývá poplatky, které autobusový dopravce odvádí do státní pokladny (popř. soukromým subjektům) Německa, Slovenska, Polska a Rakouska. Těmito poplatky se rozumí mýtné a daň z obratu. Součástí práce je i srovnání výše poplatků v sousedních zemích.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses