Daňové systémy zemí Střední Ameriky - Neradil, Jiří; Láchová, Lenka, 1959-; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou daňových systémů vybraných zemí Střední Ameriky a porovnáním jejich daňového zatížení. Pro účely mé práce jsem zvolil státy Kostarická republika, Spojené státy mexické a Panamská republika. Úvod práce se věnuje popisu daňových systémů rozvojových zemí se zaměřením na oblast Střední Ameriky. Druhá část představuje strukturu daňových systémů vybraných zemí. Závěrečná kapitola porovnává výši daňového zatížení ve vybraných zemích z hlediska daňové kvóty a struktury daňových příjmů.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses