Analýza působení celní unie na ekonomiku a bankovní sektor v republice Kazachstán - Karazhanov, Timur; Kolman, Marek; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat dopady Celní unie Ruska, Běloruska a Kazachstánu na ekonomiku a bankovní sektor Kazachstánu. V práce já pokusím popsat přínosy a nevýhody od vstupu republiky do Celní unie na konkrétních příkladech. První dvě části jsou teoretické, poslední je praktická. První kapitola je zaměřena na popsání historických předpokladů a příčin vytvoření Celní unie, druhá část je věnována samotné organizaci, její historii a funkcím. Poslední kapitola se zabývá vývojem bankovního systému v období 2010-2013, právě tolik času Kazachstán je členem Celní unie. V závěru práce jsem snažil vysvětlit konkrétní výhody a nevýhody od vstupu republiky do Celní unie.
Vedoucí práce: Marek Kolman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses