Využití nástrojů a metod manažerského účetnictví v odpovědnostním řízení konkrétní stavební společnosti - Kučerová, Petra; Král, Bohumil, 1952-; Vala, Bronislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na využití nástrojů a metod manažerského účetnictví v odpovědnostním řízení konkrétní stavební společnosti. Nejprve se zabývá vymezením obecných požadavků pro kvalitní odpovědnostní řízení s důrazem na informační podporu v podnikání. Následně je vymezeno konkrétní odpovědnostní řízení ve vybrané stavební společnosti. Praktická část diplomové práce na základě současného zhodnocení navrhuje nové organizační, informační a instrumentální změny, které mají dosáhnout zvýšení kvality odpovědnostního řízení ve stavebním podniku. Závěr práce se zabývá specifickými požadavky, které jsou potřebné pro zavedení odpovědnostního řízení nejen ve stavebních společnostech.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses