Přenesení daňové povinnosti a ručení příjemce plnění za daň jako forma boje proti daňovým únikům u DPH? - Roďanová, Kateřina; Toman, Petr; Vítková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce analyzuje tuzemský reverse charge DPH a ručení příjemce plnění, jakožto dva instrumenty, které Česká republika zavedla v boji proti daňovým únikům na DPH a zachycuje obtíže, které s nimi při jejich zavádění a následném uplatňování vyvstaly.
Vedoucí práce: Petr Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses