Finanční analýza firmy Stavitelství Kladno spol. s r.o. - Wenig, Jan; Šmídová, Radana, 1977-; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Stavitelství Kladno spol. s r.o. V analýze byla použita veřejně dostupná data z období 2007 až 2011. Práce se skládá ze dvou částí. V první metodické části je popsán předmět, zdroje, uživatelé a metodologie finanční analýzy - metodologie horizontální a vertikální analýzy výkazů, výpočtu poměrových ukazatelů a použité bankrotní a bonitní modely. Ve druhé praktické části je provedena horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty. Dále jsou zde vyhodnoceny poměrové ukazatele a výsledky porovnány s hodnotami v odvětví a na závěr jsou vyhodnoceny také výsledky bankrotních a bonitních modelů aplikovaných na zkoumaný podnik.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses