Historie ruského bankovnictví - Tamilin, Andrey; Brada, Jaroslav, 1964-; Kubát, Max; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem ruského předrevolučního bankovnictví a trhu cenných papírů. V práci je popsaná činnost jednotlivých bankovních institucí včetně podmínek jejich fungovaní v prostředí carského Ruska. První kapitola je věnovaná vzniku celosvětového bankovnictví. Další části popisují zrod ruského bankovnictví a jeho rozvoj s ohledem na příčiny nestandardního vývoje. Poslední kapitola uvádí charakteristiku burzovního trhu Ruského impéria.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses