Finanční analýza fotbalového klubu české Gambrinus ligy - Pech, Martin; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace fotbalového klubu české Gambrinus ligy SK Slavia Praha a nastínění dalšího možného vývoje. V této práci se prolínají dvě linie, teoreticko -- metodologická a praktická. V teoreticko -- metodologické části se budeme zabývat popisem zvolených finančních analýz. Praktická část je zaměřena na samotné fungování klubu. V této práci by také mělo být nahlédnuto do klubového účetnictví a měla by být objasněna některá specifika. Práce by měla potenciálním investorům do klubu české Gambrinus ligy nastínit jeho fungování, úskalí a možné oblasti pro zlepšení.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses