Optimalizace informačního systému - Barák, Tomáš (2014)
Diplomová práce popisuje současnou situaci na trhu podnikových informačních systémů. V teoretické části nahlíží do oblasti ERP systémů, cloudových řešení a popisuje specifika implementace nového informačního systému v podniku. V praktické části poté definuje požadavky na jednotlivé provozní moduly v hotelovém systému, jejich vzájemné propojení a převod dat která se generují do účetnictví.