Optimalizace informačního systému - Barák, Tomáš; Hora, Michal, 1965-; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce popisuje současnou situaci na trhu podnikových informačních systémů. V teoretické části nahlíží do oblasti ERP systémů, cloudových řešení a popisuje specifika implementace nového informačního systému v podniku. V praktické části poté definuje požadavky na jednotlivé provozní moduly v hotelovém systému, jejich vzájemné propojení a převod dat která se generují do účetnictví.
Vedoucí práce: Michal Hora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses