Dlouhodobý hmotný majetek a jeho úprava interními účetními směrnicemi v praxi - Hábová, Tereza (2014)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku dlouhodobého hmotného majetku a interních účetních směrnic s ním souvisejících. Předmětem teoretické části je charakteristika dlouhodobého hmotného majetku dle českých předpisů a IFRS, význam a úprava interních směrnic. Praktická část je založena na aplikaci interních směrnic upravujících dlouhodobý hmotný majetek na příkladu konkrétní společnosti.