Restrukturalizace skladu ve velkoobchodním podniku - Kučera, Ondřej (2014)
Práce si klade za záměr analýzu a restrukturalizaci skladových procesů a skladového jádra v konkrétním velkoobchodním podniku. Práce je členěna fázově. V první fázi je zhodnocena vhodnost stávajícího skladu. Bude tedy ověřena, či vyvrácena hypotéza, že sklad je rozměrové nedostatečný, se špatným layoutem, plochou příjmu a výdeje. V druhé fázi jsou poté z východisek první fázi navrženy varianty a tyto jsou následně vzhledem k množství podmínek nejistoty vyhodnoceny metodou Monte Carlo.