Restrukturalizace skladu ve velkoobchodním podniku - Kučera, Ondřej; Vinš, Marek; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce si klade za záměr analýzu a restrukturalizaci skladových procesů a skladového jádra v konkrétním velkoobchodním podniku. Práce je členěna fázově. V první fázi je zhodnocena vhodnost stávajícího skladu. Bude tedy ověřena, či vyvrácena hypotéza, že sklad je rozměrové nedostatečný, se špatným layoutem, plochou příjmu a výdeje. V druhé fázi jsou poté z východisek první fázi navrženy varianty a tyto jsou následně vzhledem k množství podmínek nejistoty vyhodnoceny metodou Monte Carlo.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses