Maloobchodní společnosti v České republice a jejich logistika - Nováková, Zuzana; Pernica, Petr, 1948-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá současnou situací na maloobchodním trhu v České republice. Rozebírá nejdůležitější trendy v mezinárodní distribuční politice, které významným způsobem ovlivňují situaci na českém maloobchodním trhu. V další části je popsán vývoj nejúspěšnějších maloobchodních řetězců v posledních letech. Nakonec formou tří případových studií čtenáři umožňuji nahlédnout do praxe. Vysvětluji, jak fungují v současnosti distribuční řetězce, jaké jsou logistické strategie, jak fungují distribuční centra a jaká je obchodní strategie jednoho z nejvýznamnějších řetězců v České republice.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses