Dopad zvýšení snížené sazby DPH na potraviny - Janáček, Viktor; Slintáková, Barbora; Kozubíková, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopadu zvýšení snížené sazby daně z přidané hodnoty v období mezi lety 2011 a 2012 a to na prodejce a spotřebitele potravin. Změření velikosti daňového dopadu je jejím hlavním cílem, k jehož splnění využívá specifické metody pracující se změnou prodejní ceny potravin v posledním čtvrtletí roku 2011 a prvním čtvrtletí roku 2012.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses