Ochrana spotřebitele před nebezpečnými potravinami - Šestáková, Klára; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce se zaměřuje na ochranu spotřebitelů před nebezpečnými potravinami a na rozbor platných systémů v České republice. V teoretické části je uvedena současná legislativa zabývající se úpravou ochrany spotřebitele a obecný popis bezpečnosti a kvality potravin. Dále je zmapována činnost dozorových orgánů a charakteristika evropského systému RASFF. V další kapitole je analyzován výskyt nebezpečných potravin za posledních pět let. V praktické části bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zanalyzovat informovanost spotřebitelů o ochraně spotřebitele před nebezpečnými potravinami
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses