Posouzení kvality implementace manažerského účetnictví v ČSOB - Mizera, Petr; Král, Bohumil, 1952-; Brabec, MIroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá využitím informací manažerského účetnictví v odpovědnostním řízení. V první části jsou vymezeny předpoklady pro účinné fungování odpovědnostního řízení (organizační struktura, míra (de)centralizace, ekonomická struktura) a hodnotové nástroje uplatňované při řízení odpovědnostních středisek. Další část práce se zaměřuje na analýzu odpovědnostního řízení v ČSOB. Cílem práce je zhodnotit současné vývojové tendence odpovědnostního řízení, hodnoticím způsobem popsat systém řízení po linii odpovědnosti v ČSOB a navrhnout změny ke zvýšení jeho účinnosti.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses