Finanční nástroje podpory rodin s dětmi ve vybraných zemích - Seidl, Pavel; Maaytová, Alena; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Rodinná politika patří mezi priority mnoha států. Práce ve svém úvodu rozebírá důvody podpory rodin, člení její druhy a popisuje přímou a nepřímou formu podpory. Práce mapuje finanční nástroje podpory rodin s dětmi ve třech vybraných státech -- Francii, Německu a České republice. Dále práce poskytuje srovnání zmíněných tří zemí na modelových příkladech rodin s dětmi. Ve svém závěru práce navrhuje implementaci konkrétních alternativních nástrojů podpory rodin s dětmi v České republice.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses