Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách obce Vestec v letech 2010 - 2012 - Nguyenová, Phuong (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu hospodaření v konkrétních podmínkách obce Vestec v letech 2010 - 2012. Poskytuje informace o základních principech fungování obcí jako územních samosprávných celků. Vysvětluje problematiku rozpočtové soustavy a financování obcí. Nahlíží do již probíhající reformy účetnictví a zároveň obsahuje komentář k dopadu účetní reformy na zvolenou municipalitu. Získané teoretické znalosti jsou poté využity pro praktickou část, která je zaměřena na analýzu hospodaření obce Vestec a to především na plnění rozpočtu.