Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách obce Vestec v letech 2010 - 2012 - Nguyenová, Phuong; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu hospodaření v konkrétních podmínkách obce Vestec v letech 2010 - 2012. Poskytuje informace o základních principech fungování obcí jako územních samosprávných celků. Vysvětluje problematiku rozpočtové soustavy a financování obcí. Nahlíží do již probíhající reformy účetnictví a zároveň obsahuje komentář k dopadu účetní reformy na zvolenou municipalitu. Získané teoretické znalosti jsou poté využity pro praktickou část, která je zaměřena na analýzu hospodaření obce Vestec a to především na plnění rozpočtu.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses