Analýza vybraných fondů kolektivního investování v ČR - Heršálek, Petr; Musílek, Petr, 1965-; Cibulka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce "Analýza vybraných fondů kolektivního investování v ČR" se zabývá kolektivním investováním se zaměřením na podílové fondy. V první části se nejdříve věnuji samotnému vymezením pojmu kolektivní investováním, jeho vývojem a obecné charakteristice typů podílových fondů. V prostřední části, která se zabývá českým trhem kolektivního investování, se věnuji nejprve historii a poté analýze tohoto trhu. Poslední část tvoří samotné porovnávání výkonnosti vybraných podílových fondů včetně jejich základní charakteristiky. Pro porovnávání výkonnosti vybraných fondů použiji jednodimenzionálních a vícedimenzionálních modelů.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses