Participace občanů při rozhodovacích procesech ve veřejné správě - Malina, Kristian (2014)
Předmětem této bakalářské práce je problematika participace občanů na rozhodova-cích procesech ve veřejné správě. První tři části práce tvoří vymezení základních pojmů a jejich teoretická východiska, zhodnocení obecných trendů, následované shrnutím právní úpravy participace v České republice. Další část práce je pak věnována zkoumání participace občanů v Městské části Pra-ha 17. Struktura práce je koncipována tak, aby teoretické výklady z první části práce byly využitelné v případové studii týkající se lokální participace.