Participace občanů při rozhodovacích procesech ve veřejné správě - Malina, Kristian; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Předmětem této bakalářské práce je problematika participace občanů na rozhodova-cích procesech ve veřejné správě. První tři části práce tvoří vymezení základních pojmů a jejich teoretická východiska, zhodnocení obecných trendů, následované shrnutím právní úpravy participace v České republice. Další část práce je pak věnována zkoumání participace občanů v Městské části Pra-ha 17. Struktura práce je koncipována tak, aby teoretické výklady z první části práce byly využitelné v případové studii týkající se lokální participace.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses