Online marketingová strategie vybrané společnosti ve finančních službách - Stankovský, Jakub; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce si klade za cíl seznámit čtenáře se současnými a nadcházejícími trendy v oblasti online marketingu, přiblížit nástroje pro realizaci úspěšné, efektivní strategie a na základě těchto zjištěných vstupů zanalyzovat současnou online marketingovou strategii vybrané společnosti a navrhnout doporučení pro implementaci nových aktivit v jednotlivých fázích životního cyklu zákazníka. Stěžejní oblasti zkoumání jsou tvorba a optimalizace obsahu webových stránek se zaměřením na on-page a off-page faktory k naplnění hodnotot Inbound marketingu a návrh nové marketingové a komunikační strategie pro marketing na sociálních sítích. V práci se pod pojmem sociální sítě schovává především nejpopulárnější sociální síť Facebook.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses