Animace bankovních služeb na praktickém příkladu domu Era svět - Šlégrová, Olga (2014)
Bakalářská práce je věnována tématu animace bankovních služeb, které je zkoumáno prostřednictvím projektu Era svět. Teoretická část se zaměřuje na vymezení nezbytných pojmů pro téma celé práce a zabývá se obory souvisejícími se vznikem konkrétního projektu - animace, marketing, projektový management. V praktické části jsou teoretické znalosti prezentovány na reálně vzniklém projektu - Era svět, který má na svědomí Československá obchodní banka, akciová společnost. Bakalářská práce si klade za cíl přiblížit a prozkoumat reálně existující projekt ze tří pohledů - animace služeb, marketing akciové společnosti, projektový management banky působící v České republice.