Animace bankovních služeb na praktickém příkladu domu Era svět - Šlégrová, Olga; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce je věnována tématu animace bankovních služeb, které je zkoumáno prostřednictvím projektu Era svět. Teoretická část se zaměřuje na vymezení nezbytných pojmů pro téma celé práce a zabývá se obory souvisejícími se vznikem konkrétního projektu - animace, marketing, projektový management. V praktické části jsou teoretické znalosti prezentovány na reálně vzniklém projektu - Era svět, který má na svědomí Československá obchodní banka, akciová společnost. Bakalářská práce si klade za cíl přiblížit a prozkoumat reálně existující projekt ze tří pohledů - animace služeb, marketing akciové společnosti, projektový management banky působící v České republice.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses