Animace staré hudby na příkladu souboru The Czech Ensemble Baroque - Pelikánová, Anna (2014)
Tato práce se zabývá animací staré hudby a nástroji, které využívá, tedy projektovým managementem a marketingem. V praktické části je práce zaměřena na soubor The Czech Ensemble Baroque, který se animaci staré hudby věnuje. Jsou zde popsány dva animační projekty, a to abonentní cyklus staré hudby Bacha na Mozarta! a Letní škola barokní hudby. U obou těchto aktivit je zkoumán především jejich marketing, je popsán marketingový mix, segmentace zákazníků, rozpočet projektů a jejich SWOT analýza. V závěru jsou tyto činnosti zhodnoceny a porovnány.