Animace staré hudby na příkladu souboru The Czech Ensemble Baroque - Pelikánová, Anna; Tyslová, Irena; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato práce se zabývá animací staré hudby a nástroji, které využívá, tedy projektovým managementem a marketingem. V praktické části je práce zaměřena na soubor The Czech Ensemble Baroque, který se animaci staré hudby věnuje. Jsou zde popsány dva animační projekty, a to abonentní cyklus staré hudby Bacha na Mozarta! a Letní škola barokní hudby. U obou těchto aktivit je zkoumán především jejich marketing, je popsán marketingový mix, segmentace zákazníků, rozpočet projektů a jejich SWOT analýza. V závěru jsou tyto činnosti zhodnoceny a porovnány.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses