Ocenění čistého obchodního majetku společnosti 2N Telekomunikace, a.s. - Procházka, Petr (2013)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti 2N telekomunikace a.s na bázi tržní hodnoty k datu 31.12.2011. Diplomová práce se skládá z následujících částí - charakteristika společnosti, strategická a finanční analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty a samotné ocenění, které bylo provedeno pomocí výnosové metody DCF Equity, alternativní metodou byla metoda srovnatelných podniků.