Ocenění čistého obchodního majetku společnosti 2N Telekomunikace, a.s. - Procházka, Petr; Svačina, Pavel, 1979-; Markalous, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti 2N telekomunikace a.s na bázi tržní hodnoty k datu 31.12.2011. Diplomová práce se skládá z následujících částí - charakteristika společnosti, strategická a finanční analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty a samotné ocenění, které bylo provedeno pomocí výnosové metody DCF Equity, alternativní metodou byla metoda srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses