Finanční analýza společnosti L'Oréal, s.r.o. - Hájek, Petr (2014)
Tématem této diplomové práce je finanční analýza společnosti L'Oréal Česká republika, s. r. o. a porovnání s hlavními konkurenty. V diplomové práci jsou analyzována data za období 2008-2012, která jsou veřejně dostupná z výročních zpráv společností. V teoretické části je vymezen účel finanční analýzy, její uživatelé, vstupy a metody finanční analýzy. V praktické části se vybrané metody aplikují na analyzované společnosti. Závěr práce obsahuje celkové zhodnocení všech faktorů finanční analýzy.